校園開放標示雙語對照

• 開放時間
    1. 星期一至星期五

16:30~17:30

1. 星期六、日(含例假日)

09:00~14:00

• 開放場所:運動場
  • 注意事項:
    1. 進入校園一律由校門進出,不得有翻越圍牆或其他門進出。
    2. 禁止任何車輛進入運動場,包括滑板車、脚踏車、摩托車及小孩遊戲之三輪車等。
    3. 禁止攜帶任何寵物進入校園。
    4. 維護校園環境衛生,不得亂丟紙屑、垃圾等廢棄物。
    5. 嚴禁吸菸、破壞學校公物等。
    6. 不得高聲喧譁,以維學校安寧。
  • 凡違反上述事項者,警衛得以驅離本校校園,或報警究辦。

Keelung Dong-Guang Elementary School Public Use Regulation

1. Opening Hours
    1. Monday ~ Friday

16:30~17:30

1. Saturday, Sunday(Including Holidays)

09:00~14:00

1. Open Areas:Playground and Sport Fields
  2. Regulations:
    1. Only enter and exit the school through the main entrance. Climbing wall or enter through other entrance is prohibited.
    2. Skateboard, bicycle, and any motorized vehicles are prohibited to enter the playground and sport fields.
    3. No pets allowed in the school ground.
    4. Please do not litter in the school ground.
    5. Smoking and damaging school property are strictly prohibited.
    6. Please respect others in the school and use proper language and voice.
  3. In case of rules violation, school security may ask you to leave the school ground, or call police official.